Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ungem foietajul cu mustar si il dam 15 minute la cupotor. Intre timp pregatim umplutura pentru tarta: Taiem prazul felii,ardeiul cubulete,masline in doua iar tonul il lasam la scurs. Batem 2 oua,le amestecam cu smantana si 1/2 din cascaval. Presaram pe aluat pesmetul,adaugam prazul si ardeiul,dupa aceea tonul,maslinele,amestecul de oua iar pe deasupra presaram cascavalul ramas. Dam tarta la cuptor pentru 35-40 de minute pana prinde o crusta aurie. Pofta Buna !!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola