Aceasta tarta este asemanatoare ca tarta cu dulceata de zmeura , numai ca am vrut sa ma joc :) cu ingredientele si sa incerc sa modific reteta , zis si facut iar rezultatul a iesit peste asteptarile mele = adica foarte buna. Sper sa va incant inmioarele :))
Sfaramitam biscuitii si ii amestecam cu untul moale ( nu topit) .
Galbenusurile le batem spuma cu zaharul , dupa ce a rezultat o crema adaugam ricotta , lingura de faina , coarja rasa de portocale si sucul de portocale si amestecam bine.
Albusurile le batem spuma si le adaugam in crema , amestecand incetul pentru a nu si pierde din volum.
Tapetam tava cu hartie de copt si asezam blatul din biscuiti peste adaugam crema si da-m la cuptor pentru 30 minunte la foc mediu.
Cand prajitura este coapta si racita adaugam dulceata.
Se serveste rece.
1
Am inlocuit mascarponele cu suc de portocale si coaja de portocale.