Tarta cu smantana si cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 6 oua
  • 300 g smantana
  • 300 g bacon
  • 150 g carnat afumat
  • 150 g cas oaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu smantana si cu oua:

O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj. Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua. Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt. Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri. Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde. Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra. Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu smantana si cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

diaconta 1

16.04.2011, 23:40

Musai c-o fi buna

iry-gabriela 1

06.06.2013, 18:42

ce bunatate

Sidy 1

07.06.2013, 08:49

Iri noua ne-a placut foarte mult asa ca am facut-o de muuuuuuuuuuulte ori !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac umpluta cu crema de branza