Tarta cu smantana si cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 6 oua
  • 300 g smantana
  • 300 g bacon
  • 150 g carnat afumat
  • 150 g cas oaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu smantana si cu oua:

O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj. Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua. Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt. Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri. Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde. Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra. Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu smantana si cu oua" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sunca la cuptor