Tarta cu rosii si brânza

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 6937 vizualizari

 

Cel mai bun gust (pentru cei carora le place ) il da branza cu mucegai albastru.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • branza telemea (eu am pus si branza Roquefort pentru ca ii da un gust formidabil)
  • 2-3 rosii
  • o lingura de mustar 
  • doua linguri smantana lichida
  • doua felii de jambon sau sunca presata (optional)
  • cascaval
  • Sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si brânza:

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc.

Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute.

Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei.

Se adauga sare,piper,cimbru si cascaval razuit si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Este foarte buna calda dar nici rece,nu e rea !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si brânza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata