Tarta cu prune

de Lau in Prajituri, 12 Aug 2011 | 4252 vizualizari

 

Azi va poftesc la o tarta cu prune

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 125 g zahar tos
  • 125 g faina
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic tort-gelee transparent
  • 1 plic crema pentru tarte
  • 250 ml lapte
  • prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu prune:

Preparare tarta cu prune:

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul tos, zaharul vanilat. Se adauga apoi untul si ouale si se amesteca intreaga compozitie 2 minute cu mixerul

Compozitia se toarna intr-o forma de tarta si se da la cuptor 25 min (sau pana trece testul cu scobitoarea)

Crema se pregateste conform instructiunilor de pe plic

Dupa ce s-a racit blatul, se adauga crema si se orneaza cu prune

Deasupra se toarna un strat de tort gelee,pregatit conform instructiunilor de pe plic

Se da tarta cu prune la rece pentru 30 minute dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu nectarine