Tarta cu praz si salam

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 6188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un praz
  • 100 gr de salam
  • o foaie de placinta din comert
  • smantana lichida
  • nucsoara
  • 50 gr de mozzarella sau cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si salam:

Se scoate foaia de tarta din frigider si se mai tine putin la temperatura camerei,dupa ce sa inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata(daca nu e din silicon)si se inteapa putin cu furculita, se curata si se spala prazul,se taie mai marunt dupa preferinte,salamul se taie marunt si se calesc in unt sau ulei de masline,dupa ce sau calit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella sau cascavalul ras,apoi ouale,smantana lichida,sarea,piperul,nucsoara se incorporeaza sa fie ca o crema si se pune deasupra,se da la cuptor sa se coaca iar deasupra sa se rumeneasca.Se serveste ca garnitura sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

08.04.2011, 09:59

tanya esti draguta

Ligia Bxl 1

08.04.2011, 10:00

cris merci ca i-ti place

Ligia Bxl 1

08.04.2011, 10:01

mamaieelena multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne