Tarta cu praz si branza feta

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2011 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt, la temperatura camerei
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 5 frunze proaspete de salvie, tocate marunt
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Umplutura
  • 1 tija praz, taiata rondele
  • 4 rosii, foliate
  • 200 gr branza feta,sfaramitata
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si branza feta:

1. Incinge cuptorul la 180°C.

2.Pentru aluat, bate untul cu ouale, sarea, salvia si praful de copt apoi incorporeaza faina. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi pune-l intr-o tava de tarta. Da aluatul la rece 5 minute.

3.Aseaza apoi prazul rosiile si branza in urmatorul mod : pui rondele de praz apoi felii de rosii iar apoi bucatele de branza feta iar apoi repeata aceasta procedura pana se termina legumele si branza. Bate ouale cu laptele, sare(se pune putina deoacere branza feta este sarata) si piper. Se toarna amestecaul cu ou peste legume si branza si se da la copt 60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de omleta cu legume si feta