O bunatate de tarta si asa de usor de facuuut...
Pentru ca a trecut muuulta vreme de cand n-am mai facut ceva bun, am inceput cu ceva usor si bun de tot, o tarta cu piersici.
Am separat albusurile de galbenusuri, piersicile le-am spalat bine de puf si le-am taiat in bucati mari. Fiind coapte bine, am reusit destul de repede sa fac asta.
Albusurile le-am batut spuma, dupa care am adaugat zaharul si am amestecat bine. Evident, treaba a facut-o robotul, eu doar l-am asistat. ;)
Am adaugat treptat galbenusurile, zaharul vanilat, smantana si faina in ploaie, amestecand usor, pentru ca aluatul sa ramana pufos.
In vasul Zepter am pus foaie de copt si am turnat compozitia de tarta.
Deasupra am pus bucatile de piersici, cu coaja in sus si am acoperit vasul cu capacul.
Vasul l-am pus la foc mic si l-am lasat pana Thermocontrolul a trecut de prima parte a zonei verzi. Am oprit focul.
Dupa max 10 minute am luat capacul de pe vas si tarta e gata!
Am lasat-o putin la racit, dupa care am asezat-o pe un platou.
La final am pudrat tarta si am taiat o felie generoasa sa o degust...Ceea ce va invit si pe voi sa faceti, dragilor!