Tarta cu piersici

de rivka in Prajituri, 13 Aug 2010 | 7513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana (nu prea mare) zahar
  •  1 cana lapte
  • 1/2 pachet unt
  • 2 cani faina
  •  1 praf de copt
  •  sare 1 lingurita
  • 1 kg piersici din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se freaca cu ajutorul mixerului ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si sunt ca o crema fina.Se adauga laptele si se mixeaza in continuare apoi untul topit la microunde(nu de tot sa mai ramana bucatele netopite) cate putin .Se adauga praful de copt, sarea si apoi faina si se mixeaza pana cand obtinem o compozitie de consistenta unei smantani groase. Aluatul se toarna intr-o tava (20/20) tapetata cu hartie de copt si deasupra se pun piersicile taiate felii.Se da dava la cuptorul incins la 160 grade(foc mic) cca 40-50 minute.Se face testul cu scobitoarea.Se scoate se lasa sa se raceasca, se pudreaza si se taie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

rivka 1

16.08.2010, 12:59

Dana ti-a iesit ceva din prajitura pana la urma, indiferent de cuptor cred ca daca ai pus-o la foc mic trebuia sa iasa ....mie de fiecare data mi-a iesit perfect cand am facut-o.:-s

Cris2711 1

30.12.2010, 11:51

tare bun

elena1988 1

08.02.2011, 13:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert - Clafoutis cu cirese