Tarta cu mere

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4350 vizualizari

 

Iata o reteta de tarta delicioasa cu lapte Joya Natur.

 

INGREDIENTE

  • 150g faina integrala
  • 50ml ulei
  • 70ml lapte JOYA Natur
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de zahar brun
  • un praf de sare
  • 500g mere taiate felii subtiri
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri de fulgi de migdale
  • 3 lingura de zahar
  • 150g Iaurt Joya natur
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Amestecati faina, uleiul, laptele de soia, drojdia, zaharul si sarea si framantati pana obtineti o coca.

Lasati coca sa creasca pentru 1 ora si intre timp preincalziti cuptorul la 180˚C.

Rulati coca intr-o foaie subtire pe care o asezati in forma de tarta unsa cu putin ulei, si formati o margine inalta de aprox 3cm.

Acoperiti baza tartei cu felii de mar si presarati cu scortisoara, zahar si fulgi de migdale. Amestecati iaurtul de soia cu zaharul vanilat si zeama de lamiie si turnati amestecul peste tarta.

Dati la cuptor pentru 30–40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:34

diaconta 1

04.04.2013, 14:04

Bucataras,cam zambareata tarta asta a ta )))))))

diaconta 1

04.04.2013, 14:34

Moaaaaaaaaama ce ne-a mai ametit,ba-i cu poze,ba fara poze,ba-i sus ,ba-i jos,tulaaaaaaaaaai,e greu cu incepatorii astia )))))))

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta rasturnata cu mere si alune - reteta low carb si fara zahar