Aluat
UMPLUTURA
Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,
Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min
UMPLUTURA-
pieptul de pui il taiem cubulete si il condimentam,il prajim putin in ulei,
Dupa ce carnea a inceput sa se rumeneasca putin o scoatem pe o farfurie si o lasam sa se raceasca
Amestecam branza cu smantana,ouale si mararul tocat,adaugam mazarea,sare si piper dupa gust si amestecam usor cu o lingura.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina intindem aluatul ridicandu-l si pe margini,
adaugam carne repartizand-o,adaugam compozitia de branza,carne si restul de compozitia de branza,
Dam la cuptor cca 20 min dupa care scoatem si ungem cu un ou batut ,dam din nou la cuptor pana se rumeneste