Tarta cu dovlecei si branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2015 | 3972 vizualizari

 

Tare gustoasa si usoara, numai buna pentru cina. Cel putin noua la toti ne place, de aceea o si fac destul de des!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mare sau 2-3 mici
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 200 g branza sarata
  • 100 g mozzarella rasa
  • 4 oua
  • 130 g faina
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si branza:

Dovleacul curatat de coaja si de samburi se da pe razatoarea mare. La fel facem si cu morcovul.

Ceapa o tocam marunt, apoi amestecam toate legumele intr-un bol. Se da si branza pe razatoare, se adauga legumelor impreuna cu mozzarella. Se bat ouale cu putina sare si se adauga la compozitie impreuna cu uleiul.

La sfarsit adaugam si faina amestecata cu praf de copt, condimentam cu sare(nu multa, nu uitam ca branza e deja sarata) si piper si turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit circa 40 de minute, pana se rumeneste frumos. 

Se taie cel mai bine cand e rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi