Tarta cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 17 Iun 2011 | 9183 vizualizari

COMENTARII (37)

mirela0911 1

17.06.2011, 17:41

buna rau

Pasiune pentru bucatarie 1

17.06.2011, 20:12

Si eu am avut pofta de ciocolataaaaaa de cateva zile,dar azi mi-am satisfacut papilele gusattive,dar nu refuz o felie de tara si de la tine

Rocsi 1

17.06.2011, 21:09

e bine atunci...eu daca mananc ceva mai de dimi cred ca mor....nu stiu de ce m-am obisnuit asa..pretentioasa mai sunt

gaby_duceag 1

18.06.2011, 07:14

Buna dimineata, tuturor!
Multumesc

Sa aveti o zi frumoasa!

Rocsi 1

18.06.2011, 11:01

o zi placuta gabyta draga

Cris2711 1

18.06.2011, 17:08

extra gut

gaby_duceag 1

18.06.2011, 17:28

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:46

buna rau

aziz 1

19.06.2011, 12:44

la tine si papusile zbarnaie dupa ciocolata

cristinne 1

03.10.2011, 16:20

de ce punem hartie de copt deasupra cand o coacem?
PS: pana la urma cum ai scos-o fara sa o rupi?

gaby_duceag 1

03.10.2011, 16:30

Cristinne, punem hartia sa n-o uscam prea tare.Daca am lasa-o mai putin riscam sa ramana cruda, daca nu punem hartia o rumenim prea tare, o uscam
M-am folosit de o paleta pentru tort pentru a o scoate.
Tare buna ar fi o forma de tarta cu fund detasabil.

Ancutsa 1

18.04.2020, 19:17

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu