Ouale si albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul.
dupa ce le-ati batut bine se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie,esenta de rom,faina si cacaoa.
compozitia obtinuta se pune intr-o tava de tarta ,tapetata cu hartie de copt.
se da la cuptor30-35min.
intre timp preparam crema.
galbenusurile se freaca cu zaharul si faina.
se adauga treptat peste laptele fierbinte.
vasul se pune pe baie de aburi si se amesteca in continuare pana se ingroasa ca o budinca.
cand e gata se ia de pe foc,se pune untul si se amesteca pana se raceste crema.la final se adauga vanilia.
blatul de tarta se insiropeaza putin si peste se pune crema rece.
capsunile se spala bine si se taie felii.
fructele de padure se toaca marunt.
peste crema se pun fructele dupa preferinta.
plicul tort gelee se face conform instructiunilor si se toarna peste fructe.
se da la rece apoi se serveste.