Tarta cu capsuni

de Panacris in Prajituri, 27 Mai 2012 | 4290 vizualizari

 

Tarta preferata a baietilor mei! De data aceasta am folosit un blat cumparat, din lipsa de timp. :D

 

INGREDIENTE

  • capsuni 1000 g.,
  • blat de tarta 1 bucata
  • lapte 500 ml.,
  • zahar 6 linguri,
  • bundica de capsuni 1 plic,
  • gelatina rosie pentru tarte 1 plic
  • sirop de capsuni 50 ml.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, apoi se lasa la racit. Intre timp se dizolva gelatina rosie, in apa indulcita cu sirop de capsuni, se lasa la fiert pana da in clocot, apoi se lasa la racit. Capsunele se spala, se curata de codite si se taie in doua. Blatul de tarta se insiropeaza, cu sirop de capsuni, se toarna budinca racita, se aseza capsunile in forma dorita, apoi se acopera cu stratul de gelatina. Se lasa la rece cca. 3 ore, inainte de servire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu Capsuni si Sufleu de Smantana (Reteta Video)