Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Iun 2015 | 3584 vizualizari

 

Nu sunt nici ,,specializata'' nici fan a deserturilor foarte dulci. Asta pentru ca glicemia pandeste dupa colt ca sa o ia razna. Green Sugar m-a convins cunaturaletea lui :D In plus m-a impins si curiozitatea asocierii rozmarinului la un desert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr caise
  • 200 gr cirese
  • 1 lingura margarina
  • 1 foaie placinta congelata
  • 8 plicuri Green Sugar
  • 50 ml rom
  • 50 ml lichior cirese
  • 1 lingura rozmarin verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post:

  1. Se decongeleaza foaia de placinta la temperatura camerei . Se intinde intr-o tava de tarta tapetata cu margarina .
  2. Caisele se rup jumatati se sot samburii si se pudreaza pe partea interioara cu continutul a patru pliculete Green Sugar .Am indulcit doar caisele acestea fiind mai acrisoare .
  3. Ciresele se curata de samburi .
  4. Se amesteca romul cu lichiorul de cirese si cu doua pliculete de indulcitor .
  5. Se aseaza fructele deasupra aluatului .Caisele se inteapa cu o furculita .
  6. Cu ajutorul unei pensule ungeti fructele cu amestecul de alcool .
  7. Presarati rozmarinul tocat deasupra .
  8. Dati la cuptorul incalzit si coaceti la foc mediu timp de 30 minute .
  9. Inainte de scoaterea din cuptor mai pensulati fructele din nou cu amestecul cu rom si presarati pe deasupra restul de Green Sugar .
  10.            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti dupa dorinta cu frisca sau iaurt cremos grecesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mirela0911 1

21.06.2015, 14:17

Ce bine arata si interesanta asocierea!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:39

cat imi place!!! Si combinatia si cum arata!

anca_rm 1

22.06.2015, 13:23

ce tarta gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si bezea