O tartă delicioasă, cu ingrediente puține, cu timp de execuție redus și cu succes garantat.
În loc de caise, se pot folosi alte fructe, doar că nu se va mai numi tartă de caise!
Să aveți poftă!
Se mixează bine cele patru ouă cu zahărul, sarea și zahărul vanilat. Ca la maioneză, se adaugă treptat uleiul. Se încorporează laptele, turnând câte puțin. Lăsăm mixerul deoparte (dacă l-am folosit), luăm un tel și adăugăm făina și praful de copt, mestecând cu grijă.
Pornim cuptorul și-l reglăm la 180 grade.
Într-o tavă rotundă se pune hârtie de copt și se toarnă jumătate din compoziție. Aranjăm un rând de caise, turnăm restul compoziției și un alt rând de caise. Recomand să fie tăiate feliuțe, contribuie mult la aspectul final.
Se bagă tava la cuptor pentru aproximativ 30 min.
Obligatoriu, la final, pudrăm cu delicatețe, așa cum stă bine unei delicioase prăjituri.