Tarta cu branza si dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul il facem din:
  • 150 gr branza de vaci
  • 6 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 1 lg sare
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg spanac tocat
  • decor:
  • felii de dovlecel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si dovlecei:

Aluatul il pregatim astfel: branza o amestecam cu lapte si ulei. Adaugam sarea faina si praful de copt.

Ingredientele pt umplutura le amestecam toate impreuna

Asezam in tava aluatul si deasupra umplutura. Peste umplutura punem felii de dovlecel

Dam la cuptor 

Servim ori calda ori rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu patru feluri de branza