Tarta aperitiv cu ardei

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2014 | 4251 vizualizari

 

O reteta delicioasa si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia
  • 4-5 felii muschiulet de porc(sau altfel de mezel)
  • 1/2 ceapa
  • 1 fir ceapa verde(eu n-am pus ca n-am avut :) )
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • 1 cubulet unt
  • unt si pesmet pt uns tava
  • sare,piper,oregano,busuioc
  • Pt decor
  • felii de rosii si cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ardei:

Taiem ardeiul si muschiuletul cubulete. Ceapa o taiem julienne. Intr-o tigaie,punem cubuletul de unt si le calim pe toate cateva minute.Lasam la racit.Dam cascavalul pe razatoare.Ouale le batem usor,adaugam cascavalul,sarea,piperul,ierburile aromatice si amestecul de ardei,sunculita si ceapa.Amestecam pana se omogenizeaza bine compozitia.Ungem tava cu unt si tapetam cu putin pesmet.Turnam amestecul in tava,asezam deasupra putin cascaval ras, maslinele si rosiile taiate felii subtiri si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan