Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 10818 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

01.02.2010, 00:18

Miha, cat timp se lasa la macerat pana se poate folosi?

mihaelar63 1

01.02.2010, 09:37

pana otetul incepe sa-si schimbe culoarea . cum tarhonul e o trufanda ,iarna , taie si tulpina marunt si pune-o la macerat cu frunzele .

Sylvia 1

01.02.2010, 10:04

Si eu am adus din Romania asa in otet. Vara cumpar de la piata ghivece mici cu tot felul de plante aromate proaspete inclusi tarhon dar iarna...

marcela1979 1

01.02.2010, 11:45

si eu folosesc tarhonul in otet la diverse ciorbite.imi place mult gustul.mie mi l pune mami ,un borcan de 400 de gr imi ajunge 2 ani.

mihaelar63 1

01.02.2010, 16:34

eu am pus 4 portii , tinand cont ca am in gradina [ sper sa se faca si anul asta ] din care 2 am dat deja la prietene

mihaelar63 1

09.07.2010, 07:56

nu uitati sa va preparati tarhon in otet , e sezonul se poate folosi la ciorbe de fasole boabe , de perisoare ,la ciorbe cu smantana sau la salate

Bucataras 1

09.07.2010, 08:02

multumim ca ne-ai reamintit. si noua ne place mult tarhonul

ana 1

09.07.2010, 08:35

Mihaela cum se imulteste Tarhonul ,prin seminte?sau cum ,la noi nu se gaseste .

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:38

bucataras

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:48

Ana , tarhonul este foarte pretentios ,eu am primit radacina intr-o primavara , si asa se prinde greu pentru ca are o radacina mica .Are nevoie de teren insorit , nisipos si de udari frecvente . Am citit ca se inmulteste de fapt toamna . Cu drag am sa-ti trimit o radacina .

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Mitinita 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Conservarea tarhonului