Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 10631 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

01.02.2010, 00:18

Miha, cat timp se lasa la macerat pana se poate folosi?

mihaelar63 1

01.02.2010, 09:37

pana otetul incepe sa-si schimbe culoarea . cum tarhonul e o trufanda ,iarna , taie si tulpina marunt si pune-o la macerat cu frunzele .

Sylvia 1

01.02.2010, 10:04

Si eu am adus din Romania asa in otet. Vara cumpar de la piata ghivece mici cu tot felul de plante aromate proaspete inclusi tarhon dar iarna...

marcela1979 1

01.02.2010, 11:45

si eu folosesc tarhonul in otet la diverse ciorbite.imi place mult gustul.mie mi l pune mami ,un borcan de 400 de gr imi ajunge 2 ani.

mihaelar63 1

01.02.2010, 16:34

eu am pus 4 portii , tinand cont ca am in gradina [ sper sa se faca si anul asta ] din care 2 am dat deja la prietene

mihaelar63 1

09.07.2010, 07:56

nu uitati sa va preparati tarhon in otet , e sezonul se poate folosi la ciorbe de fasole boabe , de perisoare ,la ciorbe cu smantana sau la salate

Bucataras 1

09.07.2010, 08:02

multumim ca ne-ai reamintit. si noua ne place mult tarhonul

ana 1

09.07.2010, 08:35

Mihaela cum se imulteste Tarhonul ,prin seminte?sau cum ,la noi nu se gaseste .

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:38

bucataras

mihaelar63 1

09.07.2010, 08:48

Ana , tarhonul este foarte pretentios ,eu am primit radacina intr-o primavara , si asa se prinde greu pentru ca are o radacina mica .Are nevoie de teren insorit , nisipos si de udari frecvente . Am citit ca se inmulteste de fapt toamna . Cu drag am sa-ti trimit o radacina .

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Mitinita 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt pentru iarna