Tajine de pui cu lamaie

de mentasirozmarin in Pui, 11 Oct 2011 | 10056 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.10.2011, 15:33

trebuie sa fie bun

Lau 1

11.10.2011, 15:38

ce bine arata

diaconta 1

11.10.2011, 15:44

reteta minunata,documentarea foarte buna iar aspectul de nota 20 felicitari

Cris2711 1

11.10.2011, 15:53

alinutzika 1

11.10.2011, 16:08

arata minunat

danakarin 1

11.10.2011, 16:14


Cred si eu ca e teribila combinatia asta de mirodenii cu lamii si masline. Am s-o reproduc la prima ocazie.
Cit despre Londra, cred ca acuma acolo e cel mai cald din vestul europei!

LUK 1

11.10.2011, 16:22

cate aromee..o bunatate

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 16:23

multumesc, dragelor si dragilor, sunt tare bucuroasa ca va place (am avut ceva emotii la mixul de mirodenii, dar chiar a iesit la fix )!!!
va imbratisez cu drag din Londra (unde acum e chiar cald, dar si cand or veni ploile.....)
pupici!

adry88 1

11.10.2011, 16:25

arata excelent de bn si bun

aziz 1

11.10.2011, 16:49

in general la tajin se pun lamaii murate,daca pui lamaii verzi lasa un gust usor amar dar ce sa mai arata foarte bine si imbietor

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 17:05

mmmm ce bunatate

MIUTA 1

11.10.2011, 17:05

Excelent imi place

gaby_duceag 1

11.10.2011, 17:24

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 17:48

ai dreptate, aziz, in general la tajine se folosesc niste lamai conservate cu sare, insa au fost bune si lamaile proaspete. Trebuiesc totusi scoase din tava inainte de servire, pentru ca asa cum spuneai, pot lasa un gust usor amarui.
Multumesc frumos pentru precizare

danakarin 1

11.10.2011, 17:54

unde se gasesc lamii murate?? eventual la magazinele orientale- arabesti turcesti??

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:01

Arata superb

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 18:07

danakarin, cred ca ai putea gasi lamai murate la magazinele cu specific oriental. In orice caz, ma documentez si promit ca vin cu o reteta cat de curand

Rocsi 1

11.10.2011, 19:37

wawww ce combinatie de condimente si ce rezultat minunat

Anamaria7 1

11.10.2011, 22:41

mm, ce bine arata!

Bucataras 1

12.10.2011, 00:04

Andra,bine ai venit in rindul bucatarasilor . Sper sa-ti fim prieteni buni, caci, desi locuiesti in cel mai frumos oras din lume,Londra, stim ca nu iti este usor printre straini. Vorba buna si zimbetul sint la putere in siteul nostru!

mentasirozmarin 1

12.10.2011, 01:07

Va multumesc tuturor, deja ma simt tare bine in randul vostru si sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
Ma bucur sa gasesc o comunitate asa de vesela si de primitoare!
Pupici si imbratisari din Londra

adasev12 1

12.10.2011, 08:08

bine-ai venit in randul nostru andra super reteta ta, f spicey.....

Criss 1

12.10.2011, 10:42

Ce bogatie de arome si culori!

DIANA B 1

12.10.2011, 11:17

Ce nick interesant ti-ai aleees , iar reteta , trecuta la favorite

deliciousflavours 1

12.10.2011, 13:25

prezentare deosebita si cu siguranta si preparatul e pe masura!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui invelit in bacon