Tajina de miel cu caise

de yafa in Oaie, 8 Sep 2010 | 6459 vizualizari

COMENTARII (20)

mena29 1

08.09.2010, 07:20

Ce bine ca m-am trezit asa de repede ca am ajuns prima si ma pot servi cu cat vreau

Julie 1

08.09.2010, 07:51

Mai usor, Mena!ca vreau si eu sa gust din asa ceva!

Bunica 1

08.09.2010, 07:56

Heiiiiii ,mai sunt si eu pe-aici ! Mena , nu lua tot ! Foarte interesanta reteta ! Sa dau repejor 5 furculite si sa o trec la favorite

Sidy 1

08.09.2010, 08:11

Bineinteles ca am sa o trec la favorite \
Mi se pare foarte gustoasa... Am 5 furcute de dat...

yafa 1

08.09.2010, 09:03

Multumesc mult fetelor,promit ca ajunge la toate.

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:04

arata de nu se poate!

yafa 1

08.09.2010, 09:27

Gaby iti promit eu ca se poate! Multumesc mult

Laly 1

08.09.2010, 11:24

macar o caisa mai ai si pentru mine?

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:09

Oooo,ce bunatate,si eu vreau.

Corinuta 1

09.09.2010, 00:14

ce delicatesa!

yafa 1

09.09.2010, 13:44

Va poftesc pe toate la masa, va astept cu drag, multumesc mult

Sylvia 1

13.09.2010, 10:09

Vai ce bineeeee arata imi era dor de bunatatile tale

Samira 1

26.12.2010, 19:42

Tadjine-ul alaturi de Couss- Couss, sunt mancaruri pe care le gasim in bucataria tarilor din Magreb; sub acest nume Tadjine-ul preparat in Maroc difera mult de cel preparat in Algeria sau Tunisia . Regret dar, aceasta reteta nu este specifica Marocului!

yafa 1

21.02.2011, 16:57

Silvia scuza-mi intarzierea raspunsului, multumesc mult

yafa 1

21.02.2011, 16:59

Samira, Marocul nu face parte din Magreb? uite eu am mancat aceasta tajina in Maroc si mi-a placut foarte mult....facuta de marocani, tipica ....LOL

aziz 1

21.02.2011, 17:01

yafa ti-ai luat-o si tu se vede de la samira

adry88 1

08.05.2011, 16:17

loredanaziz 1

10.10.2012, 22:11

eu stiu ca tajin-ul se prepara in vase speciale de lut

yafa 1

05.02.2013, 19:38

Aziz, ce sa-i faci daca nu stim mai nimic din bucatarie....

yafa 1

05.02.2013, 19:39

Eduard, multumesc

Loredana, tajin se numeste si vasul dar si preparatul, daca nu ai vasul poti oricum sa faci tajin(preparatul)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel