Taitei de orez cu pui in sos picant

de AndrutzaP in Spaghete, 26 Apr 2016 | 4202 vizualizari

 

Personal, consider ca taitei din orez sunt varianta mai dietetica a pastelor din faina de grau.

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei din orez
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri bulion de ardei
  • 2 ardei chilli uscati
  • 1/2 pahar apa
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de orez cu pui in sos picant:

Taiteti din orez se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pulpele de pui se taie in fasii de 1 cm si se prajesc bine pe ambele parti. Cand puiul este facut se adauga ceapa si se calesc impreuna vreo 3-4 minute. Adaugati apoi cele 4 linguri de bulion de ardei si 1/2 pahar de apa si lasati sa fiarba impreuna 10-15 minute. Intre timp adaugati cei 2  ardei chilli tocati marunt si condimentati dupa gust.

Cand este gata sosul se amesteca cu taiteii fierti. Se serveste cald.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si paste normale/spaghete

2

Pulpele de pui le puteti inlocui cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu pui in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete rapide