Taitei cu pesmet

de susu in Dulciuri, 4 Noi 2014 | 9281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri de unt sau ulei
  • 80 gr zahar
  • 100 gr pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il prajim pana se rumeneste. Adaugam zaharul si scortisoara si lasam pe foc sa se topeasca. Strecuram pastele si le amestecam cu restul de unt. Punem pesmetul peste ele si le amestecam usor ca sa intre in ele. Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]