E foarte buna, am mancat si eu in calatoriile in Grecia si Cipru
In tarile arabe se foloseste pentru pregatirea salatei mixte,a salatei de vinete-"mutabal",pentru sos la chiftele la cuptor-"kafta sau kufta bi tahini"-; pasta de susan este un ingredient esential pentru foarte multe mancaruri arabesti.
O duminica minunata iti doresc si multumesc pentru ca ne familiarizezi cu atatea mancaruri grecesti delicioase; nimic nu e mai bun decat mancarea invatata diresct de la sursa.
Mihaela, iti multumesc mult! se face si tahinopita, adica placinta cu tahina dar nu am facut-o pana acum. Am postata o reteta melitzanosalata, salata de vinete cu tahina, o prepar foarte des!imi place la nebunie! bineinteles tot de la soacra am invatat-o care o stie din egipt.o duminica placuta si tie!
Nu postez retete romanesti ptr ca nu stiu multe, si ptr ca sunteti voi care aveti experienta mare in bucataria romaneasca si invat de la voi bucatarasi!