Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc

de Angelina_Elena in Paste, 19 Iul 2013 | 7282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva mica de rosii in bulion
  • 1-2 frunze busuioc proasptat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si lasam sa se caleasca 5 minute.

Adaugam apoi pasta de ardei, amestecam si lasam putin sa se caleasca impreuna.

Adaugam apoi rosiile in bulion pasate cu blenderul, sare si piper dupa gust si lasam sosul sa fiarba la foc mic pana scade putin.

Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si 1 lingurita de ulei.

Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le strecuram si le adaugam peste sosul precedent.

Eu am pus busuioc tocat deasupra, celorlati nu le place...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete alla norma