Tagliatelle cu pui si ciuperci

de Luckycake in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2014 | 2935 vizualizari

 

O reteta gata in mai putin de 30 minute! Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid,datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit.Cu o zi in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati,asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua.Rezultatul a fost gustos ;)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • o bucata 15 cm praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 6 ciuperci champignon
  • 2 bucati piept pui gata preparat
  • 3 linguri smantana
  • oregano
  • 1 lingura faina
  • 3/4 pahar cu apa sau supa clara de pu
  • 50 grame parmezan razuit
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 1/2 pachet tagliatelle
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam,apoi le feliem si le adaugam in tigaie.Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa inca 5 minute adaugam oregano,smantana,faina si si apa.Amestecam pana se omogenizeaza,condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii.Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul(daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa).Pastele cand sunt fierte,le scurgem si le adaugam peste pui,amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas.Mie imi plac ardeii  iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si ciuperci