Tagliatelle cu piept de pui

de nico15 in Paste, 14 Noi 2010 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 -4 rosii cherry
  • 1 frunza de menta
  • 2 felii de bacon
  • 50-100 gr de untulei, sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piept de pui:

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele.
In wok sau tigaie se pune untul in care se caleste cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se pune la gratar si se lasa 20-25 de minute se ia de pe grill cand sunt facute. Pastele se scurg de apa si se adauga in wok. Pieptul de pui se ia de pe grill si se taie feliute subtiri, adaugandu-se si el in wok langa paste se mai lasa 5-7 minute si se verifica daca sunt gata. Se orneaza cu o frunzulita de menta.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]