Tagliatelle cu piept de pui

de nico15 in Paste, 14 Noi 2010 | 4252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 -4 rosii cherry
  • 1 frunza de menta
  • 2 felii de bacon
  • 50-100 gr de untulei, sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piept de pui:

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele.
In wok sau tigaie se pune untul in care se caleste cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se pune la gratar si se lasa 20-25 de minute se ia de pe grill cand sunt facute. Pastele se scurg de apa si se adauga in wok. Pieptul de pui se ia de pe grill si se taie feliute subtiri, adaugandu-se si el in wok langa paste se mai lasa 5-7 minute si se verifica daca sunt gata. Se orneaza cu o frunzulita de menta.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico