Tagliatelle cu dovleac

de adnia in Paste, 10 Feb 2013 | 3178 vizualizari

 

Am mai spus cat de incantata sunt de masina mea de taietei...asa ca acum o folosesc la maximum!
Astazi va prezint tagliatelle cu dovleac...o delicatesa, din punctul meu de vedere!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -1 cana pulpa de dovleac mixata bine
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovleac:

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot folosi atat proaspete, cat si uscate. De data aceasta, eu i-am lasat la uscat si i-am pus intr-o punga de hartie, iar cand am nevoie... pastele sunt gata preparate.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adnia 1

10.02.2013, 14:57

Buni...pulpa de dovleac a fost cruda

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:36

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]