Imi plac mult pastele...la fel de mult ciupercile.De data asta le-am combinat cu usturoi si ceapa verde...foarte simplu si bun pentru masa de pranz.
Curatam si spalam ciupercile.Separam palariile de picioruse si le tocam .
Usturoiul si ceapa le spalam si le tocam marunt.Le calim intr-o tigaie unde am incins uleiul.
Adaugam apoi ciupercile.Lasam la foc iute pana ce se va evapora toata apa si ciupercile s-au calit si ele.Punem sare si piper dupa gust.
Separat punem apa la fiert.Cand a inceput sa fiarba,punem sare si apoi pastele.Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca.
Cand sunt gata,scurgem apa si adaugam pastele in tigaia cu ciuperci.
Presaram patrunjelul spalat si tocat marunt si amestecam bine.
Dupa preferinta presaram parmezan in momentul servirii.
Se servesc calde.