Talgliatele cu piept de pui - un preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.
Tagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.
Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.
In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.
Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.
Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.
Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.
Pofta buna!