Tagliatele cu piept de pui

de Bunica in Paste, 20 Feb 2022 | 7192 vizualizari

 

Talgliatele cu piept de pui - un preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatele proapete
  • 2 liguri ulei
  • 150 ml. smantana
  • 100 g. cascaval ras
  • 300 g. piept de pui
  • 250 g.ciuperci champignion
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu piept de pui:

Tagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.

Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.

In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.

Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.

Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.

Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu piept de pui si sos alb de usturoi