Tagliatele cu piept de pui

de Bunica in Paste, 20 Feb 2022 | 8079 vizualizari

 

Talgliatele cu piept de pui - un preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatele proapete
  • 2 liguri ulei
  • 150 ml. smantana
  • 100 g. cascaval ras
  • 300 g. piept de pui
  • 250 g.ciuperci champignion
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu piept de pui:

Tagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.

Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.

In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.

Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.

Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.

Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orecchiette colorate, cu unt, sunca si cascaval