Tagliatele cu mere (de post)

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 4 Dec 2017 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatele
  • 4 mere (mici)
  • 2 lg zahar
  • Scorțișoară
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu mere (de post):

Punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste, punem pastele și le fierbem 8 min. După ce au fiert, le strecuram si le trecem sub jet de apa rece.

Merele le curatam, spalam si le tăiem felii subtiri. 

Într-o tigaie, punem o lingura ulei si caramelizam zaharul cu scortisoara. Adaugam merele si le lăsăm cca. 5 min. Adaugam pastele și omogenizam. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

navidad_2017 1

09.12.2017, 09:44

Ce idee geniala si ce bunatate a iesit, cu ingrediente putine si la indemana oricui! Noi am presarat si migdale macinate deasupra (din pacate nu am avut nuca), pe post de "Parmezan". Si inspirati de reteta Dvs, am facut si o portie cu dovleac... Multumim ptr reteta!

Auras12 1

11.12.2017, 19:44

Delicioase!

mihaelar63 1

16.12.2017, 07:28

Ingenioasa combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post: Varza murata calita, deliciu rapid si usor de preparat