Tacos

de Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 15817 vizualizari

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:28

bun,bun

asubana 1

17.03.2011, 00:46

adasev12 1

17.03.2011, 01:35

lamureste-ma si pe mine...ce e tacos? adica foile,...eu nu am mai vazut...suna cumva a spaniola???

aziz 1

17.03.2011, 07:47

tacos=Mexic ada ,numai ca in imaginea de sus vedem doar chips-uri si abia la mod de pregatire umplutura

nina46 1

17.03.2011, 08:26

reteta nu e completa ! ce faci cu carnea aia dupa prajire ? si ce sunt foile de tacos / de unde /

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:32

Cantboilanegg 1

17.03.2011, 09:10

@nina46: Acum am modificat reteta, multumesc pentru atentionare! Foile tacos se umplu cu amestecul de carne tocata, se presara cascaval, se adauga rosii sau ce alte legume dorim! Foile Tacos le gaseam in Plus la o vreme, mai nou insa nu le-am mai gasit nicaieri

aziz 1

17.03.2011, 10:27

ei acum mai vii de acasa

kamy 1

17.03.2011, 10:34

Lau 1

17.03.2011, 13:20

bun bun

LUK 1

17.03.2011, 18:05

super

elena1988 1

18.03.2011, 21:05

bunnnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]