Susane

de ionela2682 in Dulciuri, 20 Apr 2012 | 8177 vizualizari

 

La susane inainte...

 

INGREDIENTE

  • 200 g miez de floarea soarelui
  • 100 g susan
  • 5 lg zahar tos
  • 50 g unt
  • 2-3 lg miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Susane:

-prajim pentru inceput in tigaie (pe rand )miezul de floarea soarelui si susanul,il lasam sa se racoreasca

-intr-o craticioara caramelizam zaharul(la foc mic) ,adaugam untul si mierea ,omogenizam

-adaugam miezul de floarea soarelui si susanul amestecam energic si bine ,rasturnam pe hartie de copt si nivelam la grosimea dorita

-lasam sa se racoreasca putin dupa care cu un cutit foarte bine ascutit portionam
 si servim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Susane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

14.05.2012, 15:53

Ce bune !!!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:47

vreu si eu,sunt bune bune

Patricia Iordache 1

13.03.2013, 02:46

L-am trecut la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Felie de lapte