Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale

de Anamaria7 in Supe, 16 Iun 2011 | 4027 vizualizari

 

Pentru o zi prea calda :)

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti mari
  • 2 rosii mare, bine coapte
  • 3 catei de usturoi
  • cateva fire de cimbru si marar
  • 400 ml lapte batut
  • 50 gr migdale prajite, nesarate
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale:

Spalam bine rosiile si castravetii, le taiem cubulete fara sa decojim castravetele si le punem in blender. Adaugam iaurtul, usturoiul maruntit si condimentam cu sare si piper. Blenduim bine.

La sfarsit adaugam migdalele maruntite maricel si garnisim cu cimbru si marar maruntit.

TIPS-URI

1

Folositi neaparat lapte batut, nu iaurt! Ii da un gust incredibil supei, mai ales in combinatie cu migdalele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina