Supa frantuzeasca de ceapa

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 5784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe, feliate subtire
  • 1 lingurita frunze uscate de rozmarin, maruntite
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zaharsare si piper, dupa gust
  • 600 ml zeama de supa de vita
  • 2-4 felii de paine prajita
  • 25 gr branza cheddar rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa frantuzeasca de ceapa:

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita zahar, sare si piper, dupa gust.Caleste totul pana cand ceapa se caramelizeaza, aprox.15 minute.Adauga 600 ml zeama de supa de vita si lasa totul la fiarba 10 minute.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Aseaza feliile de paine prajita intr-o tava, presara-le cu branza cheddar rasa si da-le la cuptor 5 minute pana cand branza s-a topit.

Serveste supa cu feliile de paine prajita cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa frantuzeasca de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]