Supa de vitel cu taitei

de Panacris in Mancare copii, 19 Mai 2012 | 6660 vizualizari

 

O supa buna pe vreme ploioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel 500 g.,
  • morcovi 3 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata,
  • pastarnac 1 bucata,
  • gulie 1 bucata,
  • sare iodata
  • piper boabe 3 bucati,
  • taiatei cu ou 200g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei:

Carnea se pune intreaga la fiert, in Kukta, cu apa rece, spumandu-se la primul clocot. Intre timp se curata legumele si se pun intregi in supa, la fiert, cca. 40 de minute de cand incepe sa fluiere oala cu presiune. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele, se asezoneaza de sare si se strecoara zeama in alta oala. Taiteii se fierb separat in apa cu putina sare, se strecoara si se pun in supa de carne. Se serveste fierbinte presarata cu patrunjel verde tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]