Supa de vitel cu taitei

de Panacris in Mancare copii, 19 Mai 2012 | 6299 vizualizari

 

O supa buna pe vreme ploioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel 500 g.,
  • morcovi 3 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata,
  • pastarnac 1 bucata,
  • gulie 1 bucata,
  • sare iodata
  • piper boabe 3 bucati,
  • taiatei cu ou 200g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei:

Carnea se pune intreaga la fiert, in Kukta, cu apa rece, spumandu-se la primul clocot. Intre timp se curata legumele si se pun intregi in supa, la fiert, cca. 40 de minute de cand incepe sa fluiere oala cu presiune. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele, se asezoneaza de sare si se strecoara zeama in alta oala. Taiteii se fierb separat in apa cu putina sare, se strecoara si se pun in supa de carne. Se serveste fierbinte presarata cu patrunjel verde tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vitel