Supa de vitel

de Andra_Constantinescu in Supe, 28 Aug 2015 | 3078 vizualizari

 

Hmmm...eu n-am mancat, dar tatalui meu i-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de vitel cu os;
  • un morcov;
  • un pastarnac;
  • o bucata de telina;
  • un ardei kapia;
  • o ceapa;
  • circa 1,5 l apa;
  • sare;
  • 2 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • o craca de leustean verde.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel:

Se spala carnea (se taie fiecare felie in doua), se pune la fiert in apa cu sare, indepartand spuma cand aceasta se formeaza.

Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala.

Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Ceapa se curata de foi si se spala.

Dupa ce se ia spuma de la carne, se adauga legumele si se lasa sa fiarba in continuare. Spre finalul fierberii se iau legumele si se arunca, se adauga rosiile si se mai da supa in cateva clocote. Se ia apoi de pe foc si se adauga leusteanul spalat si tocat si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de somon cu cartofi