Supa de sparanghel alb cu sunca presata

de Satisfyyourcravings in Supe, 6 Mai 2018 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de sparanghel
  • 200 grame de cartofi
  • 1 cub concentrat de pui
  • 250 grame sunca presata
  • putin unt
  • patrunjel proaspat, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel alb cu sunca presata:

Sparanghelul se spala si se taie cuburi.

Sunca se taie fasii nu foarte lungi.

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb in 1.5 litri de apa in care a fost dizolvat cubul concentrat, 12-15 minute, la foc mediu. Cu 10 minute inainte de a fi cartofii fierti complet, se adauga si sparanghelul. Se transforma totul in crema cu ajutorul unul blender vertical. Se aseaza inapoi pe foc si se adauga sunca presata. Se fierbe cateva minute. La final, se adauga putin unt, sare si piper. 

Se presara cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel alb cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gulie