Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2016 | 4637 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi mari
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 3l apa plata
  • 100 gr. taietei subtiri din orez
  • patrunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul si morcovii.

Punem apa in oala, adaugam ceapa intreaga, morcovii taiati rondele si ardeiul taiat bucatele.

Punem uleiul, sare si piper macinat dupa gust. 1 lingurita rasa mix din boabe de piper,acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde usor furculita in morcovi.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa dea in clocot.

Taieteii i-am scurtat dupa preferinta cu foarfeca de bucatarie, apoi i-am adaugat in oala.

Am lasat sa fiarba supa la foc mediu cca 15 minute, am oprit focul, am presarat verdeata.

Am lasat cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

Rocsi 1

18.07.2016, 20:28

Panacris 1

28.07.2016, 17:44

mihaelar63 1

09.01.2018, 01:19

Taiteii de orez se numara printre preferatii mei !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de sparanghel