Supa de rosii

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2013 | 3724 vizualizari

 

Pentru ca mi-au mai ramas cateva rosii care nu mai aratau asa de bine, m-am gandit ca ar merge o supa.

 

INGREDIENTE

  • 0,500-1 kg rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat / condimente
  • 1 lingura zahar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se oparesc rosiile in apa clocotita 1-2 minute. Se descojesc. Se pun in oala, se acopera cu apa, sare, si se fierb 10 minute.

Se scurge apa in care au fiert si se va adauga peste legumele calite. rosiile fierte se paseaza intr-un blender.

Se toaca legumele marunt. Se incinge ulei intr-o oala si se adauga legumele. Se calesc putin, pana se inmoaie.

Se pune o cana cu apa din apa in care au fiert rosiile. si se fierb in continuare inca cateva minute.

Se adauga rosiile pasate si se completeaza cu apa in functie de consistenta pe care o dorim supei. Tot acum se adauga si lingura de zahar, sare piper, condimente si se fierb in continuare.

Se serveste cu patrunjel proaspat.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, puteti sa puneti smantana. E foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu radacinoase de iarna