Supă de pui (de casă) cu găluşte

de DinDragostePentruGatit in Supe, 21 Apr 2012 | 3431 vizualizari

 

Cred că-i binevenită oricând o supă de pui, însă pui dintr-acela adevărat :)).

 

INGREDIENTE

Supa

  • 1 pui (în acest caz, de casă);
  • 2-3 morcovi;
  • 2 rădăcini de păstârnac;
  • 1/2 dintr-o ţelină potrivită;
  • 2 cepe;
  • 2 ardei;
  • 1 lămâie;
  • pătrunjel,
  • frunze;
  • sare.

Găluşte

  • 2 ouă;
  • 8-9 lg griş;
  • un strop de ulei;
  • puţin Delikat;
  • piper.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui (de casă) cu găluşte:

Carnea se porţionează, se spală şi se pune la fiert.

Se spumează după care se adaugă legumele.

     

Găluştele

Se bat ouăle ca pentru omletă, se condimentează (delikat, piper) se adaugă un strop de ulei după care grişul (în ploaie - câte o lingură). 

Textura compoziţiei nu trebuie să fie foarte tare.

După ce au fiert carnea şi legumele, se formează găluştele (cu ajutorul unei linguriţe). 

Se adaugă zeama de lămâie şi se mai lasă supa pe foc timp de 10-15 minute.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui (de casă) cu găluşte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

oana_pisicutza16 1

22.04.2012, 14:09

Lau 1

22.04.2012, 15:57

buna

adry88 1

23.04.2012, 11:13

buna supica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu tarhon