Am gatit pentru prima data aceasta supa la aparatul Philips Multicooker. Este foarte usor de preparat si foarte buna. Merita incercata!
Se pune pulpa de pui in oala, intr-un litru de apa cu sare si se lasa la fiert timp de 1/2 de ora pe programul Boil.
Intre timp se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si gulia. Se spala, iar morcovii, patrunjelul si gulia se razuiesc. Dupa ce pulpa a fiert, se scoate din oala, apa in care a fiert se arunca. Se pun 3 litri de apa in oala, se adauga ceapa si legumele razuite si se lasa la fiert inca 30 de minute tot pe programul Boil, cu capacul inchis.
Pulpa de pui se dezoseaza si se taie in bucati mici.
Inainte cu zece minute de terminarea programului, se adauga pastele si carnea. Se lasa la fiert fara capac.
Se ia din oala o cana de supa, in care se adauga smantana, amestecandu-se repede pentru a nu se "branzi" smantana. Se adauga smantana omogenizata cu putina supa in oala, se amesteca bine si se pune patrunjelul tocat marunt. Se lasa la fiert pana la terminarea programului.
Pofta buna!