Supă de pui cu cuş-cuş

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 9 Apr 2011 | 10993 vizualizari

 

Oameni buni supa acesta te unge pe suflet! E super simplu de făcut şi merită încercată.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit o pulpă de pui)
  • 100 g de cuş-cuş (paste)
  • 3 morcovi
  • albitură (eu am avut doar o bucată mică de ţelină)
  • vegeta (opţională)
  • pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu cuş-cuş:

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte.
Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă supa de pui, se presară puţină vegeta şi se lasă la fiert la foc potrivit.
Până sunt gata zarzavaturile, se fierb separat pastele, se strecoară şi se limpezesc sub jet de apă rece. Se adaugă în supă împreună cu pătrunjelul verde tocat. Se sărează şi se piperează după cum vă place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu cuş-cuş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa vietnameza de pui