Supa de mazare verde

de MotanLaOale in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2017 | 7691 vizualizari

 

"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 600 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 500 ml pulpa de tomate
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • vegeta
  • piper
  • zahar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare verde:

Ceapa se curata si se toaca la robot, foarte fin.

Legumele se curata si se toaca la robot cat mai fin.

Se pune uleiul intr-o oala si se calesc ceapa si legumele 5 minute.

Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pune mazarea si vegeta si se mai fierbe 15-20 minute.

Se pune pulpa de tomate si pasta de ardei si se mai fierbe 10 minute.

Se potriveste de gust cu piper, zahar si sare.

Se pune mararul tocat, se mai da 2-3 clocote si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda