Supa de legume cu turnatei

de Valclaudia in Supe, 9 Mai 2017 | 4815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, patrunjel)
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • cca 1,5 l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Turnatei:

  • 2 oua de casa
  • 3 linguri cu varf de faina
  • piper rosu proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu turnatei:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam, le tocam si le punem la foc mediu impreuna cu apa plata, foaia de dafin si zarzavatul din borcan.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam rosiile pasate si fierbem in continuare supa.

Intr-un castron, batem ouale cu faina, adaugam piper rosu proaspat macinat.

Amestecul obtinut se toarna intr-o punga curata, taiem capatul pungii, obtinand un orificiu foarte mic, prin care lasam compozitia de turnatei sa se scurga in supa care clocoteste.

Lasam sa fiarba cateva minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa