Supa de legume

de Ina in Supe, 10 Dec 2010 | 11190 vizualizari

 

Numai buna pentru zilele de post

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • pastarnac
  • telina
  • 2-3 cartofi
  • varza- cat putem tine intr-o mana
  • 100 g mazare   
  • suc de rosii
  • sare/ delikat
  • o cana de bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Legumele se spala, se curata si se taie  in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu putina sare. Cartofii nu se pun la fiert de la inceput, intrucat fierb mult mai usor fata de celelalte legume. Sucul de rosii se adauga cand legumele sunt deja fierte. Pentru ca supa sa aiba un gust deosebit , cu 5 minute inainte de a opri focul adaugam  200 ml bors ( daca nu ai, pune un varf de cutit cu sare de lamaie) .

Oprim focul, potrivim de sare  si adaugam patrunjel verde si putin leustean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:40

buna bunutza

Sandie 1

10.07.2012, 15:46

Foarte buna supa/ciorba,excellenta mai ales acum vara. Eu am adaugat si doi dovlacei.

Krystyan Trendy 1

06.12.2013, 15:10

foarte buna supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de dovlecel