Supa de gulie

de vero_closca in Supe, 25 Aug 2010 | 7148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii nu prea mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 cartof mic
  • 1 dovlecel(optional)
  • 300g rosii cherry
  • putina fidea
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • leustean verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gulie:

cureti,speli si tai legumele dupa preferinta.le calesti putin in ulei si stingi cu apa(mai multa sau mai putina ...depinde cat de groasa vrei supa.cand sunt fierte pe jumatate legumele adaugi rosiile taiate in jumatati,potrivesti gustul de sare si adaugi si fideaua.servesti fierbinte cu leustean verde!

pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

vero_closca 1

26.08.2010, 09:01

va multumesc!
nadina,iti trimit eu vreo doua pt o ciorbita!

Corinuta 1

26.08.2010, 14:21

arata bine ciorbica!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez