Supa de curcan cu taietei de casa

de Brindusa in Supe, 20 Apr 2011 | 4337 vizualizari

 

O supa rapida si foarte gustoasa, buna sa te scoale dupa boala :))

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan, taiata in bucati mai mici
  • 1 gat de curcan
  • 1 picior de curcan cu os, taiat bucati
  • 7 l apa
  • 6 morcovi, curatati, intregi
  • 3 cepe,curatate, intregi
  • 1 radacina patrunjel, curatata, intreaga
  • 1 telina mica, curatata, intreaga,
  • 3 frunze de dafin
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • sare, piper dupa gust
  • 250 g taietei de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taietei de casa:

Pune carnea de curcan in apa rece, la foc sa fiarba. Cand a dat primul clocot da focul mic si scoate cu grija spuma formata

Fierbe la foc mic supa, acoperita, 30 minute

Pune toate legumele, inclusiv dafinul si boabele de piper. Fierbe la foc mic 45 minute. Dupa acest timp carnea si legumele ar trebui sa fie fierte. Daca nu sunt fierte, mai lasa pana ce sunt facute.

Strecoara supa in alta oala. Scoate carnea de pe oase.

In supa fierbe taieteii 10 minute. 

Potriveste supa de sare si piper.

Pune in fiecare castron cateva bucatele de carne, putin morcov si supa cu taietei

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cascaval