Supa de curcan cu galuste din gris

de Alexandra Burz in Curcan, 1 Mar 2014 | 4290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 400 gr morcovi
  • 200 gr patrunjel radacina
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate telina
  • o jumatate ardei
  • 50 gr vegeta
  • sare
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • 250 gr gris
  • o lingiura unsoare
  • piper
  • apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste din gris:

Curatam si spalam bine legumele.

Curatam bine carnea.

Le punem la fiert impreuna intr-o oala, acoperindu-le cu apa.

Adaugam vegeta si putina sare.

Cand sunt fierte atat legumele si carnea strecuram supa.

Punem din nou la foc supa strecurata.

Intr-un bol separat batem ouale cu unsoare, gris, sare si piper.

Cand fierbe supa formam cu o lingura galuste si le bagam in supa.

Lasam sa fiarba pentru 15 minute.

Oprim focul, adfaugam morcovi taiati si frunze de patrunjel.

TIPS-URI

1

carnea din supa o puteti face pane

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste din gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galusti din gris